Telefon: 0236-344004

Fax: 0236-344383

ANUNȚ PUBLIC

Categorie: Asistenta Sociala

În structura D.G.A.S.P.C. Galați, funcționează unitatea de tip rezidențial pentru persoane vâstnice, Căminul pentru Persoane Vârstnice “Sf. Nicolae” cu sediul în oraș Târgu Bujor, cu o capacitate de 18 locuri.

În conformitate cu art.4 din Regulamentul de Organizare și Funcționare al structurii rezidențiale, beneficiarii Căminul pentru Persoane Vârstnice “Sf. Nicolae” Târgu Bujor, sunt persoane vârstnice, care au împlinit vârsta de 65 ani, au abilități de viață independentă (persoane care se pot autogospodări) și care se găsesc într-una din următoarele situații:

  1. sunt lipsiți de susținători legali sau aceștia nu pot să-și îndeplinească obligațiile datorită stării de sănatate sau situației economice și a sarcinilor de familie;
  2. nu au familie sau nu se află în întreținerea unei sau unor persoane obligate la aceasta, potrivit dispozițiilor legale în vigoare;
  3. nu are locuință și nici posibilitatea de a-și asigura condițiile de locuit în baza resurselor proprii;
  4. nu realizează venituri proprii sau acestea nu sunt suficiente pentru asigurarea îngrijirii necesare.

 

La data de  11 februarie 2021, în acest cămin sunt 8 locuri libere. În condițiile în care există potențiali beneficiari pe raza comunei Vânători, vă rugăm să ne contactați, până la data de 22 februarie 2021, la telefon 0236344004, interior 19 – Compartimentul de Asistență Socială din cardrul Primăriei  comunei Vânători.

Comunicat privind cooptarea beneficiarilor de ajutor social de către agenții economici, pentru desfășurarea de activități sezoniere

Categorie: Asistenta Sociala

Vă aducem la cunoștință faptul că, în baza dispozițiilor Legii nr.192/2018 pentru modificarea și completarea Legii 416/2001 privind venitult minim garantat, persoanele juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, care au nevoie de forță de muncă și funcționeză pe raza comunei Vânători, pot depune solicitare pentru desfășurarea activităților sezoniere de către beneficiarii de ajutor social, la Compartimentul de asistență socială din cadrul Primăriei comunei Vânători.

Solicitarea trebuie să fie scrisă precizând activitatea ce urmează a fi desfășurată, numărul de lucrători solicitați și perioda de desfășurare a activității sezoniere, conform art. 6^2 din Lege 192/2018.

Remunerarea activității desfășurate, norma de lucru, precum și alte obligații se fac în condițiile Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, republicată cu modificarile și completările ulterioare.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la Tel.: 0236.344004 – int.19 / Fax: 0236.344383  sau prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

©2008 | Primaria Vinatori | Judetul Galati